Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Genieten van de Alpaca’s

Genieten van de Alpaca’s

Onze vrijwilligster schreef het volgende:

“Op zondag 24 oktober hebben wij een mooie wens mogen vervullen voor een moeder met haar kinderen en kleindochter. Samen zijn wij naar de Alpaca boerderij geweest in Vorstenbosch. Dit is één van de meest complete boerderijen van Nederland. Op de boerderij wonen ruim 60 alpaca’s en ze verwachten in 2022, 22 veulens. Verder zijn er veel andere activiteiten hier aanwezig.
Bij aankomst werden wij welkom geheten door de eigenaar. Hij reed een stukje met ons mee om zo de ambulance zo dicht mogelijk bij het weiland te krijgen, waar wij mevrouw met de brancard in konden rijden. In het weiland stonden veel alpaca’s die zwanger zijn en veel jonkies. Mevrouw kreeg voer in haar hand en in een mum van tijd kwamen de dieren er op af. Mevrouw vond het geweldig en ook wij konden meegenieten en mochten voer aanbieden. Het was een superervaring voor de wensvraagster en zeker ook genieten voor ons allemaal. Mevrouw stelde ook de wensbeer voor aan de alpaca’s. Dit was zo lief om te zien.”

Mooi afsluiting

“Aangezien mevrouw dit bezoekje eerder gedaan zou hebben met een picknick bij de alpaca’s in het weiland (en dit niet meer door kon gaan) is ervoor gekozen om samen op het terras de lunch te nuttigen. We hebben daar in de zon heerlijk van kunnen genieten. Als afsluiter heeft mevrouw nog in het winkeltje kunnen zien wat er zoal van de wol van alpaca’s gemaakt wordt. Van de kinderen kreeg ze nog een mooie alpaca-knuffel. Aan iedere dag komt een eind, zo ook aan deze. Wij hebben mevrouw weer naar haar woonadres gebracht en hebben kunnen horen en zien hoe blij ze was met deze mooie dag.” Wat blijft het mooi om zulke fijne foto’s te kunnen delen met jullie, van het werk wat wij allemaal met liefde doen!”
 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button