Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Toch nog naar bruiloft dochter

Toch nog naar bruiloft dochter

Onderstaand stukje ontvingen wij van de nicht van onze wensvrager en willen we graag met jullie delen. 💛
“Wat een fantastisch mooi werk doen jullie als wensambulance medewerkers. Op deze manier was het mogelijk dat mijn oom er bij kon zijn toen zijn dochter trouwde.
We vonden het spannend hoe het zou gaan, maar wat heeft hij genoten!!! Een aantal keer heeft hij gezegd wat ben ik blij en dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken!
Er werd door de medewerkers enorm goed voor hem gezorgd, wij konden hem gerust aan jullie overlaten. Ook tijdens de ceremonie hielden jullie constant in de gaten of het goed met hem ging en of hij het nog vol kon houden. Hij heeft het wonderbaarlijk lang volgehouden en ook dat was voor jullie geen enkel probleem, het was voor jullie een lange dag!
Een dag later kreeg ik de foto’s, wat een mooie waardevolle reportage, ik werd er koud van.
Eigenlijk kan ik het niet vaak genoeg zeggen: dank dank dank!!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button