Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Afscheid nemen in Duitsland

Afscheid nemen in Duitsland

Onderstaand stukje is ingestuurd door de vrijwilliger die mee was:

“Wij zijn ‘s morgens vroeg vertrokken om rond 07:30 uur in Apeldoorn te zijn om Cees op te halen. Hij wilde graag nog één keer naar zijn vakantiehuis in Duitsland en daar afscheid nemen van zijn vakantievrienden en buren. Deze vrienden en buren hadden afgesproken om gezamenlijk koffie te drinken en een broodje te eten. Cees zijn vrouw Ria was er ook, die is met een huisvriend mee gekomen. Deze vriend had mede de wens aangevraagd. Het was een goede rit! Cees had er vertrouwen in want de heenweg sliep hij veelvuldig. Hij vroeg steeds waar we ongeveer waren als hij wakker was. Hij wilde overal bij betrokken worden. Eenmaal aangekomen zag je aan hem dat hij zich gelijk verbonden voelde met de buren. Er werd gepraat, gehuild, gelachen en ook muziek gemaakt. Twee buren speelden op de mondharmonica. Na anderhalf uur werd het teveel en zijn er aan de terugreis begonnen, want er moest ook nog vier uur terug gereden worden. De terugreis hebben Cees en de begeleider nog gezellig gepraat over de dag en over zijn trots, zijn gezin. Het was een mooie dag die we rond 18:00 uur weer in Apeldoorn afsloten”.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button