Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Afscheid van personeel Veluwse Bron

Afscheid van personeel Veluwse Bron

Dit verslag en deze foto’s over een bijzondere wens willen we graag even met jullie delen.
“Afgelopen week weer een bijzondere wensrit mee mogen maken. Meneer wilde heel graag nog één keer naar het sauna complex Veluwse Bron waar hij tot voor drie weken geleden twee keer per week kwam en waar hij een zeer geziene gast was. Hij wilde graag afscheid nemen van iedereen. En iedereen was ook echt iedereen, wat een warm welkom en liefde zagen we bij de medewerkers en vaste gasten. Collega’s die vrij waren en toch de moeite namen om te komen en hem te bedanken voor alles. Meneer heeft echt iedereen kunnen omhelzen en bedanken en mocht zelf nog even letterlijk een warme deken ontvangen in één van de sauna’s. Te samen met zijn kinderen en alle inzet is het een onvergetelijk bezoek geworden, met zulke mooie kostbare herinneringen. Vooral het uitgeleide doen, zal ik niet snel vergeten. Onder luid applaus van alle medewerkers en vaste gasten verlieten we het sauna complex. Ook voor ons als vrijwilligers maakte dit diepe indruk.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button