085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Al zingend naar Andre Rieu

Al zingend naar Andre Rieu

Onderstaand bericht ontvingen wij van de vrijwilligster die mee was op wensrit:
“We werden op 22 juli om 17:15u verwacht in het hospice in Culemborg. Hier gingen we een 93 jarige dame ophalen die haar hele leven operazangeres is geweest.
Mevrouw had de wens om nog één keer naar ANDRE RIEU te gaan.
Mevrouw ging in de 50 jaar dat ze operazangeres was vaak samen op pad met een vaste pianist die we later op het Vrijthof zouden ontmoeten. Zij hebben samen op verschillende podia gestaan met bekende artiesten, waaronder Ernst Daniël Smit.
We werden hartelijk ontvangen in het hospice. Toen we vertrokken gaf mevrouw aan dat ze het briesje en de frisse lucht heerlijk vond. Tijdens de rit liet mevrouw regelmatig een deuntje horen en vroeg vrolijk of we de volgende keer niet met het vliegtuig konden 🙂 We merkten dat ze genoot van de kleine dingen om haar heen zoals de bomen die mooi groen waren en de vogels die ze zag.
Eenmaal in Maastricht werden we opgewacht door de beveiliging en onze collega’s van Wensambulance Limburg. Zij brachten ons naar een mooie plek toe. Hier kwam de fanfare een stukje spelen en kwamen de operazangeres even gedag zeggen. Mevrouw genoot met volle teugen van alle mooie liedjes die werden gespeeld! Het was grandioos volgens haar.
Eenmaal weer terug in de ambulance viel mevrouw vrij snel in slaap, maar dit was van korte duur. Al snel hoorde we weer wat klanken voorbij komen.”
Call Now Button