Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Als verrassing naar ‘de meisjes’

Als verrassing naar ‘de meisjes’

Bovenstaande ontvingen we van onze collega en delen we graag met jullie!
“Op 29 december 2023 mocht ik mee als fotograaf naar een speciale wens van meneer. Zijn dochter had de Veluwse Wens Ambulance gevraagd om als verrassing voor haar vader nog een keer naar zijn “meisjes” te mogen gaan op de boerderij. Er kwam nog een verrassing bij voor hem, een bezoek aan zijn kleinzoon, die elkaar bijna elke dag zien, bij meneer op de boerderij.
Een rondje op de boerderij door 2 stallen, waarbij meneer van alles vertelde over zijn “meisjes”. De dames waren denk ik ook blij om hem weer te zien. Nekken werden uitgestoken en een lik over de hand kreeg meneer ook. In de 2e stal zagen we wat drachtige koeien en pinken. Ook waren er wat kalfjes van een paar dagen oud. Zo leuk om te zien.
De kleinzoon vierde zijn verjaardag een klein stukje rijden van de boerderij van meneer. Die wist ook niet dat zijn opa op zijn verjaardag zou komen. Een super verrassing voor beiden, want meneer wist ook niet aan het begin van de avond dat wij langs zouden komen om hem mee te nemen.
De blijdschap van beide heren spat ervan af. Iedereen moest even wennen aan het flitsen af en toe, maar na een poosje viel de fotograaf niet meer op en werd het een gezellig verjaardagsfeest. De kinderen van meneer en hijzelf waren zichtbaar aan het genieten. Ook de kleinkinderen vonden het een super gezellige verjaardag.
Als verrassing nr. 3 was er ook een echte snackbar op het terrein gekomen. Echte friet en snacks op het menu. De kleinzoon ontpopte zich als echte ober.
Het weer probeerde roet in het eten te gooien, maar gelukkig was het weer droog toen we terug gingen naar de boerderij.
Daar hebben we afscheid genomen en we zijn ook weer naar huis gereden.
Namens de verpleegkundige en de chauffeur bedanken wij de familie dat we hierbij aanwezig mochten zijn. Het was weer een mooie wens rit.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button