Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Bevestigingsdienst kleinzoon bijwonen

Bevestigingsdienst kleinzoon bijwonen

Van onmogelijk naar mogelijk!
“Soms zijn er van die speciale dingen in het leven waar je graag bij wilt zijn.  Maar ja… dan loop je tegen de kwetsbaarheid van het leven aan.
De kleinzoon wordt bevestigd als dominee op 6 november 2022 in Nieuwe Tonge Goeree Overflakkee. Daar zouden we heel graag bij willen zijn.
Zo spraken ze hun wens uit. Alle opties zijn bekeken om ze daar te krijgen maar helaas bleek het onmogelijk. En daar kwam de Veluwse Wens Ambulance in beeld.
Na voorzichtig informatie te vragen en de wens uit te spreken aan Helma ging het balletje heel snel rollen. Iets wat onmogelijk bleek te zijn kon door de wensambulance met al hun vrijwilligers ineens gerealiseerd worden. De wens was om bij deze bevestigingsdienst in Nieuwe Tonge aanwezig te zijn.
Om 6:45 uur arriveerde de wensambulance in IJsselmuiden.
Na een flinke reis van bijna 2,5 uur kwamen ze aan bij de kerk.
Met veel zorg en liefde werd ons (o)pa de kerk in gereden.
De mooiste plek vooraan zodat hij het goed kon zien en horen.
Genoten heeft hij van de mooie dienst. Uit volle borst zong hij de oude psalmen mee. Na de dienst samen koffie drinken en lunchen.
Samen zorgden de twee vrijwilligers voor een comfortabele en fijne reis en verblijf.
Wat een bijzondere ervaring voor ons allemaal.
Zo fijn dat we met elkaar bij Harald en Mariah met hun kinderen Anne-Fleur, Gijs en Olivier in Nieuwe Tonge konden zijn.
Bedankt dames voor alle zorg, liefde en aandacht!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button