Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Bezoek aan Feijenoord

Bezoek aan Feijenoord

Een van onze vrijwilligers neemt jullie mee op wensrit:

“Op vrijdag 19 februari hebben wij onze wensvrager opgehaald in een verpleeghuis in Harderwijk. Meneer wilde heel graag nog een keer naar het Feyenoord stadion in Rotterdam. Samen met één van zijn zoons heeft hij verschillende keren hier een wedstrijd beleefd. Vol verwachting wachtte meneer en zijn twee zoons ons op. Ze hadden er zin in. Na de overdracht van de verpleegkundige hebben we meneer op de brancard lekker neergelegd en hem in onze gloednieuwe ambulance met de naam ‘Johan’ gereden. Voor onderweg kregen we twee thermoskannen met koffie en een lekker koekje mee. En daar gingen we, uitgezwaaid door de verpleging.

Mooie plaid

“We hadden een voorspoedige rit en waren ruim op tijd voor ons bezoek aan het stadion. We moesten ons melden bij het Maasgebouw en ook dat was snel gevonden. Mevrouw Bakker van Feyenoord stond ons al op te wachten om ons rond te leiden. Zoals bij zoveel activiteiten, gooide ook hier COVID-19 roet in het eten en mochten we alleen buiten rond geleid worden. Normaliter hadden wij ook binnen het één en ander kunnen bewonderen, maar helaas…Voor meneer was er nog wel een cadeautje, hij kreeg een mooi plaid met het Feyenoord-embleem er op. Dit plaid is er de hele dag niet meer af geweest! In het stadion vertelde mevrouw Bakker wat wetenswaardigheden over het stadion, zoals de grasmat en de V.I.P. ruimtes. Er werden herinneringsfoto’s gemaakt van meneer met zijn zoons. De grasmeester kwam ook nog naar ons toe om wat meer toe te lichten over het onderhoud van de grasmat. Dat is een hele klus waar veel kennis bij komt kijken! Mooi was ook dat op alle stoeltjes spandoeken lagen zodat er tijdens een wedstrijd niet tegen lege stoelen werd aangekeken. Na een ronde door- en om het stadion, hebben we meneer weer in de ambulance gereden en een lekker kopje koffie gedronken. Ja .. en dan terug naar Harderwijk?”

Rondje havens

“Nee! Nog even genieten van de dag die voor ons lag. We reden richting de havens om wat grote schepen te kunnen spotten. Helaas was dit lastiger dan gedacht om hier dicht bij te komen. Onze chauffeur kreeg van een havenmeester nog een tip om richting het strand bij de Maasvlakte te rijden. Hier hebben we meneer goed ingepakt kunnen laten genieten van de zeewind, de zee en de kitesurfers die goed hun best deden. Eenmaal weer in de ambulance genoten we van lekkere (door de zoons meegebrachte) broodjes en nog kopje koffie. Meneer was echt moe en dus zijn we weer teruggereden naar Harderwijk. Mooie en waardevolle herinneringen rijker voor onze wensvrager en zijn zoons. Heel fijn dat we de wens voor meneer hebben kunnen waarmaken!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button