Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Boek voor trouwe Heerenveen-fan

Boek voor trouwe Heerenveen-fan

Gisteren hebben wij een prachtige wens mogen rijden.

Voetbalclub SC Heerenveen bestaat dit jaar 100 jaar. Naar aanleiding van dit heugelijke feit is daar een prachtig jubileumboek over gemaakt.
Gisteren was de presentatie van dit boek. Onze wensvrager en diens 13 jarige zoon zijn al vele jaren trouwe supporters van SC Heerenveen. Zij mochten gisteren dan ook als ere gasten aanwezig zijn bij de uitreiking van dit jubileumboek. Later werd in kleine kring het boek ook aan onze wensvrager overhandigd door de trainer van SC Heerenveen. Een zeer geslaagde dag voor onze wensvrager en diens familie.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button