Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Bollenstreek fotograferen

Bollenstreek fotograferen

Een dag met alleen maar gouden randjes!

“Op 24 april jl. heeft de Veluwse Wens Ambulance een wens van mijn vader vervuld. Zijn wens was om de bollenstreek nog eens te bezoeken. Papa is inmiddels na een kort traject uitbehandeld en heeft uitgezaaide kanker. Hierdoor zijn de mogelijkheden om van huis te gaan beperkt. Papa is een natuurliefhebber in hart en nieren en maakt altijd graag foto’s van alle mooie bloemen die er zijn. Aan de bollenstreek heeft hij mooie herinneringen. Met veel plezier ging hij hier samen met mama altijd kamperen op een camping vlak aan zee, te midden van de mooie tulpenvelden. Vandaag gingen we er met elkaar nog eenmaal naar toe. We vertrokken vroeg vanuit Veessen. Via de Afsluitdijk zijn we richting Julianadorp reden. Een hele onderneming en voor papa fantastisch om vanuit de ambulance deze route nog eens te mogen rijden.”

Strand en Poldertuin

“We bezochten eerst de camping waar we met elkaar een heerlijke lunch hebben genuttigd. Daar heeft papa genoten van de herinneringen, zijn vertrouwde plekje en de omgeving. Daarna vertrokken we naar de zee, waar een strandrolstoel klaar stond zodat papa nog de frisse zeelucht van dichtbij kon opsnuiven. Wat mooi om te zien hoeveel hij hiervan genoot. Als laatste nog naar de Poldertuin in Anna Paulowna, de keukenhof in ‘t klein. De vrijwilligers regelen ter plekke een parkeerplaatsje op het terrein, wat heel fijn is! Papa neemt zijn fototoestel in de hand en vanuit de rolstoel kan hij zo toch nog zijn zo geliefde hobby uitoefenen. Het fotograferen van de diversiteit aan bloemen. Wat mooi om hem dit nog te zien doen!

Bedankt voor inzet

De vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance waren super vriendelijk en hartelijk. Ze hebben papa van alle gemakken voorzien, zowel onderweg als op de verschillende locaties. Wat ik mooi vind om te zien is dat zij dit vrijwilligerswerk vanuit hun hart doen. Dankzij dit fantastische werk kon papa nog eenmaal naar de bollenstreek en genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Aan de begeleider en de chauffeur, dank jullie wel voor jullie inzet! Jullie waren super warme en lieve mensen om er deze dag bij te hebben. Papa heeft intens genoten, mama ook absoluut, waardoor ik ook zorgeloos heb kunnen genieten”.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button