Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Cheque van Groot Verzet Tegen Kanker

Cheque van Groot Verzet Tegen Kanker

Cheque ontvangen vanuit Groot Verzet tegen Kanker!

Elk jaar beklimmen honderden wandelaars, hardlopers en fietsers de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Hiermee halen zij geld op door middel van sponsoring voor het KWF maar ook voor lokale goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker of in de strijd zijn tegen kanker. Afgelopen zaterdag hebben wij als Veluwse Wens Ambulance wederom een fantastisch mooi bedrag in ontvangst mogen nemen vanuit de organisatie Groot Verzet Tegen Kanker. Het gaat om €9.140,-. Een geweldig mooi bedrag waarmee wij weer vele wensen mogelijk kunnen maken!
Op donderdag 1 september 2022 en vrijdag 2 september 2022 is de volgende editie  van Groot Verzet Tegen Kanker op de Mont Ventoux. Opgeven als deelnemer kan vanaf 1 december 2021. Neem je deel en wil je een lokaal goed doel steunen? Denk dan zeker aan de Veluwse Wens Ambulance! Wij staan als goed doel op de keuzelijst.

Voor meer informatie neem een kijkje op www.grootverzettegenkanker.nl.

Wij zijn enorm dankbaar voor deze cheque en willen dan ook alle deelnemers van Groot Verzet Tegen Kanker, welke ons als goed doel hebben gekozen, hartelijk danken voor hun steun.
Dankzij jullie kunnen wij weer een mooi aantal wensen mogelijk maken. Dank jullie wel!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button