Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Concert Di-rect bijwonen in Ahoy

Concert Di-rect bijwonen in Ahoy

Wij willen alle medewerkers en mensen die gebruik willen maken van de Veluwse Wens Ambulance een mooi jaar toewensen, met mooie, blijvende, dierbare herinneringen en dat veel wensen in vervulling mogen gaan als steuntje in rug voor diegene waar het omgaat en de dierbaren die naast hen staan.
Wij kijken als gezin terug op een jaar met mooie, blijvende, dierbare herinneringen waarvan de Veluwse Wens Ambulance er één in vervulling liet gaan. Namelijk ervoor zorgen dat onze moeder samen met ons, naar onze favoriete band Di-rect in Ahoy kon gaan op 22 okt jl.
Als gezin hadden en hebben veel steun aan de muziek van Di-rect ,de muziek gaf/geeft ons kracht tijdens de moeilijke periode. Doordat wij deze wens mede dankzij jullie in vervulling konden laten gaan konden wij met onze moeder samen genieten van de mooie show vol muzikale klanken van Di-rect.
Wat hebben wij als gezin genoten, van vervoer, tijdens en na het concert samen met het lieve zorgzame personeel van de Veluwse Wens Ambulance.
Helaas, omdat onze moeder op 27 nov jl. is overleden, zullen wij in 2023 zonder haar verder moeten gaan. Maar door de blijvende herinneringen hebben wij hier als dochters nog veel steun aan. En zullen deze herinnering nooit vergeten.
Dit was een gedicht die onze moeder erg mooi vond:
Geluk vind je niet in morgen
en niet op een later moment
Geluk vind je in blij zijn met
wat je hebt en wie je bent
Geluk vind je niet in groter
niet in duurder, niet in meer
Geluk vind je in kunnen genieten
en daar vind je het keer op keer.
Bedankt voor alles en wij wensen dat er in 2023 en toekomstige jaren er nog vele wensen in vervulling mogen gaan.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button