Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Concert Kensington toch bijwonen

Concert Kensington toch bijwonen

Op 30 augustus mochten wij wederom een prachtige wens verzorgen. Onderstaand bericht kregen wij van onze vrijwilliger:
“De wensvrager had al jaren de wens om met familie naar een optreden van Kensington te gaan. Echter gooide Covid roet in het eten. Daardoor stond dit gepland op 30 augustus.
Pas onlangs kreeg de wensvrager, na onderzoek, te horen dat ze ernstig ziek was. Door hevige pijn en niet meer kunnen lopen zou Kensington niet meer mogelijk zijn…
De Veluwse Wens Ambulance wilde haar brengen en halen. De wensvrager en haar man gingen mee in de ambulance, de rest van de familie ging met eigen vervoer. We zijn ruim op tijd vertrokken omdat iedereen met de auto kwam in verband met de NS stakingen. Na een aantal kleine files kwamen we op tijd aan bij de Ziggo Dome.
De verkeersregelaars en beveiliging waren op de hoogte en we werden naar een parkeerplaats en de zij-ingang begeleid.
Complimenten voor personeel van het Ziggo Dome, de opvang en begeleiding waren helemaal top! We werden naar een top plaats gebracht op een van de ringen en hadden vol uitzicht op het podium. Diversen malen werd er geïnformeerd of alles naar wens was.
En toen Kensington, wat een show, fenomenaal!
De wensvrager en haar man genoten volop.
Aan het eind van de avond hebben we de wensvrager en haar man netjes thuis afgeleverd.
Wederom voor ons als chauffeur en verpleegkundige een wensrit met een gouden randje.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button