085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Dagje genieten in Burgers Zoo

Dagje genieten in Burgers Zoo

Onderstaande tekst kregen wij van een van onze vrijwilligers!
“Op de dag van de verpleging (12 mei) mochten wij een wens vervullen voor een mevrouw uit Apeldoorn.
Mevrouw heeft een korte levensverwachting en wilde super graag nog een keer naar Burgers Zoo om alle dieren te zien. Wat mooi dat wij dit dan voor haar haar kunnen en mogen doen met onze wensambulance. Na een korte kennismaking met het echtpaar en de overdracht van de verpleegkundige reden wij mevrouw in de ambulance. Haar man stapte ook in en zo konden wij onze reis naar de dierentuin beginnen. Mevrouw lag heerlijk en genoot van het naar buiten kijken en het mooie weer dat ons begeleidde.
Eenmaal aangekomen stond de zoon en een huisvriend ons al op te wachten. De huisvriend zou foto’s maken om later een boekje te kunnen maken als herinnering voor het echtpaar. De zoon had al een een scootmobiel gehuurd voor zijn vader.
Een medewerker van de dierentuin wees ons waar wij de ambulance konden parkeren en zo mevrouw makkelijk uit de ambulance konden halen om naar de hoofdingang te gaan. Bij de hoofdingang kregen wij vrijkaartjes voor mevrouw en voor ons als vrijwilligers. Wat een mooi gebaar van Burgers Zoo. En dan kan het grote genieten beginnen. En dat heeft mevrouw gedaan.
Als eerste gingen wij op Safari om daarna een heerlijke kop koffie te drinken met een lekker broodje. Vervolgens op naar Oceanië. Hier werd volop genoten, want het echtpaar had zelf in het verleden een zoutwateraquarium gehad. Vele vissen werden dan ook door hun herkend. Dan op naar de Rimba waar we volop genoten hebben van de chimpansees, de gorilla’s en de olifanten!”
Call Now Button