085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

De wind op je gezicht voelen

De wind op je gezicht voelen

Onderstaand bericht kregen wij van onze vrijwilliger die mee was op wensrit en willen we graag met jullie delen.🧡
“Een fijn leven met een man, kinderen en een hele leuke hond. Een fijne baan en mooi wonen. Dit was tot voor kort het leven van onze wensvrager. Wat kan dat ineens anders worden. Je bent jong en krijgt te horen dat je niet lang meer mag leven. De hele wereld staat op z’n kop en je komt in een achtbaan van emoties terecht.
Met het gezin wilde je nog graag een keer naar het strand. De zee ruiken, de wind op je gezicht voelen. Deze wens hebben wij mogen invullen voor je. Een rit naar Katwijk aan zee. Hier hadden jullie met het gezin al een keer een vakantie doorgebracht en er hele goede herinneringen aan. Eenmaal op het strand heb je nog in de strandrolstoel een poosje kunnen genieten van de kinderen die schelpen zochten, de hond die heerlijk kon rennen en de zon die wij als cadeautje erbij kregen.
In een strandtent heb je nog samen met een nichtje en haar man die aanschoven wat gedronken. Daarna was je wel heel moe en zijn we weer in de ambulance gaan. Wat heb je genoten en wat was dit mooi om te zien.
Samen heb je met deze wens hele mooie herinneringen erbij mogen maken. De reportage die onze fotograaf heeft gemaakt zal zeker hele mooie momenten voor jullie hebben vastgelegd.
Op de terugweg wilde je nog heel graag even langs bij je ouders. Hier waren meerdere gezinsleden met hun kinderen ook aanwezig. Aan een lange tafel hebben jullie allemaal samen nog even van elkaars gezelschap kunnen genieten en dingen mogen delen.
Na een halfuurtje was je echt moe en na een emotioneel afscheid zijn wij weer naar huis gereden. Je was blij om ook weer thuis te zijn. We nemen afscheid van elkaar en wensen je nog een zo goed mogelijke tijd met elkaar.”
Call Now Button