Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Deelname aan ‘Rijden voor Geluk’

Deelname aan ‘Rijden voor Geluk’

π˜–π˜―π˜₯𝘦𝘳𝘴𝘡𝘒𝘒𝘯π˜₯ 𝘣𝘦𝘳π˜ͺ𝘀𝘩𝘡 𝘰𝘯𝘡𝘷π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸π˜ͺ𝘫 𝘷𝘒𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘷𝘳π˜ͺ𝘫𝘸π˜ͺ𝘭𝘭π˜ͺ𝘨𝘦𝘳:
“Op zondag 5 juni 2022 was er vanuit onze collega’s van wensambulance Oost-Nederland het evenement ‘Rijden voor geluk’. We hebben meneer opgehaald in Zeewolde en zijn naar Haaksbergen gereden. Onderweg was meneer al vol lof over hoe bijzonder hij het ervaarde dat hij met ons mee mocht op deze dag. Eenmaal aangekomen in Haaksbergen begonnen we met een kopje koffie en hebben we de motoren, bikes en trikes bewonderd die opgesteld stonden om mee te rijden, samen met in totaal 8 wensambulances uit diverse regio’s.
Na een welkomstwoordje en zang was het tijd om de ambulance in te gaan, om aan de toertocht te beginnen. Het was een bijzonder mooie route van circa 65 km. We gingen door diverse dorpjes en langs mooie bezienswaardigheden. Bij terugkomst op de startlocatie hebben we genoten van een vette hap.
Met een gevulde buik zijn we terug gereden naar Zeewolde waar de zoon van meneer inmiddels ook was aangekomen.
Meneer gaf aan genoten te hebben en dit nooit meer te vergeten. Naast ons wensbeertje had meneer ook een muis vanuit ‘Rijden voor geluk’ gekregen, dit waren volgens meneer de beste maatjes en hield meneer trouw bij zich.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button