Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Doe jij vaak online aankopen? Help ons

Doe jij vaak online aankopen? Help ons

Het bestuur van de Veluwse Wens Ambulance heeft een extra bron van inkomsten gevonden.

We kunnen namelijk commissie ontvangen over de online aankopen die jij gaat doen. Met SponsorKliks kun je nu dus zelf een financiële bijdrage leveren aan de Veluwse Wens Ambulance, zonder dat het jou een cent extra kost! Grote webwinkels als Bol.com , Coolblue, Booking.comen Expedia doen mee. Maar ook met jouw online bestelling van een pizza bij Thuisbezorgd.nl help je de Veluwse Wens Ambulance. Klik op het onderstaande logo om te zien welke winkels meedoen en ons dus een financiële vergoeding willen geven over jouw aankopen! En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van de Veluwse Wens Ambulance. Voor jou een kleine moeite, voor de Veluwse Wens Ambulance zijn het directe inkomsten waarmee wij wensen kunnen blijven vervullen. Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com
gedaan wordt. Van deze commissie wordt 75% gestort op de bankrekening van de Veluwse Wens Ambulance. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com
naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Veluwse Wens Ambulance hier direct van!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch de Veluwse Wens Ambulance weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel de aankopen gedaan zijn, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Veluwse Wens Ambulance is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Het is dus belangrijk dat je de bestellingen die je online doet via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons niets op.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button