Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Doneer nu

Uw financiële hulp is zeer welkom!

Wilt u ons helpen om laatste wensen van ernstig zieke mensen uit te laten komen?

 

Hoe kunt u doneren?

Er zijn meerdere manieren waarop u ons financieel kunt steunen:

  • Klik op onderstaande donatieknop en vul het  gewenste bedrag in, waarna het betaalproces via Ideal verder gaat.
  • U kunt natuurlijk ook gewoon uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL05 RABO 0184 5764 15 ten name van Stichting WensAmbulance Gelderland, onder vermelding van uw naam en adres.
  • Wilt u jaarlijks een vaste financiële bijdrage leveren en daarmee Vriend van de Stichting  WensAmbulance Gelderland worden? Kijk hieronder voor informatie en aanmelding

Help mee!

Word Vriend van WensAmbulance Gelderland

 

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om jaarlijks automatisch een donatie aan WensAmbulance Gelderland te geven. We hebben deze mogelijkheid voor u gemaakt. Als Vriend van WensAmbulance Gelderland steunt u ons met een jaarlijkse financiële bijdrage. U kunt al Vriend worden voor een bedrag vanaf € 10,00 per jaar, u kunt de hoogte van het bedrag zelf bepalen.

Uiteraard houden we onze Vrienden op de hoogte van de ontwikkelingen van WensAmbulance Gelderland  door tweemaal per jaar een nieuwsbrief te sturen.

 

Klik hier & word vriend.

Heading Sub Title

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button