085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Doneer nu

Uw financiële hulp is zeer welkom!

Wilt u ons helpen om laatste wensen van ernstig zieke mensen uit te laten komen?

 

Hoe kunt u doneren?

Er zijn meerdere manieren waarop u ons financieel kunt steunen:

  • Klik op onderstaande donatieknop en vul het  gewenste bedrag in, waarna het betaalproces via Ideal verder gaat.
  • U kunt natuurlijk ook gewoon uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL05 RABO 0184 5764 15 ten name van Stichting Veluwse Wens Ambulance, onder vermelding van uw naam en adres.
  • Wilt u jaarlijks een vaste financiële bijdrage leveren en daarmee Vriend van de Stichting Veluwse Wens Ambulance worden? Kijk hieronder voor informatie en aanmelding
  • Doet u regelmatig online aankopen? Dan kunt u ons ook sponsoren zonder dat het u iets kost. Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van de Veluwse Wens Ambulance.  Klik hier voor meer informatie

Help mee!

Word Vriend van de Veluwse Wens Ambulance

 

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om jaarlijks automatisch een donatie aan de Veluwse Wens Ambulance te geven. We hebben deze mogelijkheid voor u gemaakt. Als Vriend van de Veluwse Wens Ambulance steunt u ons met een jaarlijkse financiële bijdrage. U kunt al Vriend worden voor een bedrag vanaf € 10,00 per jaar, u kunt de hoogte van het bedrag zelf bepalen.

Uiteraard houden we onze Vrienden op de hoogte van de ontwikkelingen van de Veluwse Wens Ambulance  door tweemaal per jaar een nieuwsbrief te sturen.

 

Klik hier & word vriend.

Heading Sub Title

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen
Call Now Button