Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Doneren in natura – C3 Computers

Doneren in natura – C3 Computers

Maarten Clement (45) is eigenaar van IT-bedrijf C 3 Computers. Hij levert diensten en producten aan bedrijven en instellingen, dit doet hij ook voor de Veluwse Wens Ambulance. Maar dan voor een vriendenprijsje. “Ik ben er trots op dat ik me voor deze club mag inzetten.”

Het bedrijf van Maarten ondersteunt de Veluwse Wens Ambulance nu ongeveer 6 jaar. “We faciliteren producten zoals licenties, hardware, Internet, back-up en camerabeveiliging. Het is maar net wat er nodig is om de organisatie draaiende te houden.” De ene keer geeft hij iets weg, de andere keer rekent hij geen arbeidsuren of levert hij diensten tegen een gereduceerd tarief.

“Als bedrijf word je vaak benaderd om te sponsoren”, zegt Maarten. “Maar meestal is het doel daarvan slechts om geld te storten in ruil voor bijvoorbeeld een advertentie. Dat is bij de Veluwse Wens Ambulance anders, hier kan ik echt mijn steentje bijdragen.” En dat doet hij dan ook graag. “Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat mensen voor je klaarstaan bij ziekte. Kleine dingen kunnen dan groots van betekenis zijn. De vervulling van een laatste wens betekent veel voor mensen die ernstig ziek zijn – en de mensen eromheen. Ze zijn niet in staat om het zelf te organiseren en realiseren zich vaak niet dat er nog veel mogelijk is met de inzet van de Veluwse Wens Ambulance. De vrijwilligers regelen echt alles: de wens, het vervoer, de medische zorg… Zó waardevol.”

Ook de betrokkenheid van vrijwilligers raakt Maarten. “De buitenwereld heeft geen idee wat er achter de schermen allemaal gebeurt om een wens mogelijk te maken. Zonder enig eigen belang zetten vrijwilligers zich in voor kwetsbare mensen. Stuk voor stuk hebben ze hart voor de zaak, dit motiveert mij om ook iets te betekenen. Ik ben er trots op dat ik me voor deze club mag inzetten.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button