085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Doneren in natura – Klaver4reclame

Doneren in natura – Klaver4reclame

“Zolang de Veluwse Wens Ambulance blijft bestaan, kunnen ze bij ons terecht”, zegt Jacob van den Hoek (56), mede-eigenaar van Klaver4reclame. Het bedrijf pimpte de ambulances, beletterde de aanhangwagens, bedrukte talloze T-shirts en blindeerde de kantoorramen.

Met zijn compagnon Dick Berghorst runt Jacob het reclamebureau. Sinds het bestaan van de Veluwse Wens Ambulance staan ze voor de stichting klaar. Jacob: “Het werk wat de stichting doet, grijpt me aan. Het vervullen van een laatste wens lijkt misschien klein, maar is zo kostbaar – zeker ook voor de nabestaanden.”

De allereerste klus voor de Veluwse Wens Ambulance is het bestickeren van de ambulance. Zodat de wensvrager het idee heeft in de natuur te zijn, in plaats van in een ambulance. “En dat is goed gelukt”, zegt Jacob lachend. “Dat was nog eens een mooie klus. Inmiddels weten ze ons te vinden, zo bedrukten we een paar weken geleden nog T-shirts voor een sponsorrun.”

“Weet je wat ik ook zo geweldig vind?”, zegt Jacob. “Al die enthousiaste vrijwilligers, ik heb er nog nooit een chagrijnig gezien. Dankzij hen worden er veel laatste wensen vervuld. Als er onverwacht een wensvraag binnenkomt, zeggen ze: ‘Ik kom eraan!’ en flikken ze het gewoon weer. Ja, daar heb ik diep respect voor. Zij geven hun kostbare tijd voor een onbekende, terwijl de meesten ook gewoon een baan hebben.”

“Dan is dit wel het minste wat we kunnen doen”, vervolgt Jacob. Voor het werk dat hij doet voor de stichting, wil hij niets hebben. “Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan betekenen. Zolang de Veluwse Wens Ambulance blijft bestaan, kunnen ze bij ons terecht.”

Call Now Button