Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Doneren

Uw financiële hulp is zeer welkom!

Wilt u ons helpen om laatste wensen van ernstig zieke mensen uit te laten komen?

Waarom geld nodig?

We zijn er enorm trots op dat WensAmbulance Gelderland haar werkzaamheden voor 100% uitvoert met vrijwilligers die hiervoor niet betaald worden. Toch zijn er hoge kosten verbonden aan het vervullen van alle wensen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de aankoop en het onderhoud van al ons (rijdend) materiaal, de brandstofkosten, noem maar op! De wensen voeren we kosteloos uit voor de wensvrager, daarom zijn donaties en giften onze hoofdbron van inkomsten. We kunnen uw bijdrage dan ook heel goed gebruiken.
We hebben de ANBI-status, dus uw donatie is (onder voorwaarden) voor u fiscaal aftrekbaar. Uw hulp – klein of groot – wordt zeer op prijs gesteld!

 

Help mee!

Doneren

 

Hoe kunt u doneren?

Er zijn meerdere manieren waarop u ons financieel kunt steunen:

  • Klik op onderstaande donatieknop, en schuif de ambulance naar het gewenste bedrag, waarna het betaalproces via Ideal verder gaat.
  • U kunt natuurlijk ook gewoon uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL05 RABO 0184 5764 15 ten name van Stichting WensAmbulance Gelderland, onder vermelding van uw naam en adres.
  • Wilt u jaarlijks een vaste financiële bijdrage leveren en daarmee Vriend van de Stichting WensAmbulance Gelderland worden? Klik hier voor informatie en aanmelding
Help mee!

Word Vriend van WensAmbulance Gelderland

 

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om jaarlijks automatisch een donatie aan WensAmbulance Gelderland te geven. We hebben deze mogelijkheid voor u gemaakt. Als Vriend van WensAmbulance Gelderland steunt u ons met een jaarlijkse financiële bijdrage. U kunt al Vriend worden voor een bedrag vanaf € 10,00 per jaar, u kunt de hoogte van het bedrag zelf bepalen.

Uiteraard houden we onze Vrienden op de hoogte van de ontwikkelingen van WensAmbulance Gelderland door tweemaal per jaar een nieuwsbrief te sturen.

 

Klik hier & word vriend.

Heading Sub Title

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief (side-bar-versie)


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button