085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Eem 9,5 voor Laura en prachtige donatie

Eem 9,5 voor Laura en prachtige donatie

Alleen wensen vervullen? Of aanwezig zijn bij sponsoracties? Of zelf presentaties geven?
Nee hoor! Wordt er een spreekbeurt gehouden over onze stichting? Dan zijn wij er ook bij! 💛
Het blijft heel mooi als kinderen over onze stichting vertellen in hun spreekbeurt. Laura deed dat gisteren, 9 februari. Onze vrijwilligster die erbij was vertelt:
“‘Geef me een goed cijfer, anders rij ik weg’, schreef Laura (12) uit Lunteren met gevoel voor humor op de laatste dia van haar spreekbeurt over de Veluwse Wens Ambulance. Gelukkig mochten we nog even blijven. De leerling uit groep 8 kreeg van de juf een welverdiende 9,5!
Ze had zich uitstekend voorbereid met een mooie beeldpresentatie. Ook op de vragen van haar klasgenoten wist Laura trefzeker te antwoorden. En als klap op de vuurpijl overhandigde ze ons trots een enveloppe met meer dan 100 euro erin. Ingezameld onder haar medeleerlingen en familie.
Niet alleen de kinderen van groep 8 waren onder de indruk van de entree van Laura, zoals gebruikelijk op de brancard. Overal stonden leerlingen voor de ramen van hun klas te kijken. En een kijkje in de ambulance vonden de kinderen van groep 8 ook mega interessant.
Laura maakte met het onderwerp van haar spreekbeurt ongetwijfeld een goede beurt bij haar klasgenoten. Ze kreeg tot slot van de vrijwilliger nog een mooie medaille overhandigd en kan tevreden terug kijken op haar spreekbeurt. En de Veluwse Wens Ambulance heeft er een paar fans bij.”
Super goed gedaan, Laura! We zijn trots op je 👍🏻 En wat ontzettend lief dat je €100,- voor ons ingezameld hebt. Je bent een topper!
Call Now Button