085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Een dag vol versnaperingen

Een dag vol versnaperingen

Onderstaand stuk ontvingen we van één van onze vrijwilligers!

“Op maandag 6 september mochten we met de wensambulance op stap. We hebben de wensvrager en zijn vrouw opgehaald in Ermelo. Ze hadden er zin in en wij ook! De zon scheen en de vogels floten. We zijn gaan rijden, de wensvrager vond het maar wát fijn om zo weer op de snelweg te zijn en de vrachtwagens te kunnen zien. Meneer was altijd vrachtwagenchauffeur geweest, hij zag zelfs nog enkele auto’s van het bedrijf waar hij voor gewerkt had. Op een parkeerplaats even na Breda namen we een lunch. Op deze parkeerplaats had meneer in het verleden vaak gestaan met zijn vrachtauto. Dit gaf herinnering en emotie.”

Whiskey

“Onze reis vervolgd op weg naar Zuiddam Distillers in Baarle Nassau. Hier wordt de Zuiddam whiskey en jenever gedestilleerd. De wensvrager en zijn zoon zijn kenners wat betreft whiskey. We werden daar opgewacht door de eigenaren. We hebben een rondleiding gehad en een heel enthousiast verhaal. Er werd volop genoten van het moment. Als laatste werd er voor meneer en zijn zoon een proeverij opgesteld. Geweldig om te zien hoe mooi dit was voor vader en zoon. De eigenaren namen echt alle tijd en gaven nog 6 verschillende smaken whiskey mee aan vader en zoon om daar later van te proeven/genieten!”

De Basiliek

“Het werd tijd om te vertrekken, op weg naar Harderwijk, naar restaurant Basiliek.  We werden daar met alle zorg ontvangen. Een prachtig gedekte tafel stond voor ons klaar. We kregen drinken aangeboden en ook dat werd met zorg gepresenteerd. De wensvrager wilde graag biefstuk eten in een goed restaurant. Dat hebben we geweten! Er werd volop genoten. Nadien kregen we nog een lekker toetje! Dit alles werd ons aangeboden door Rik en Tabitha Jansma, de eigenaren van De Basiliek. Het was al met al een prachtige dag.
Meneer en zijn vrouw werden teruggebracht naar de plaats waar we hen opgehaald hadden. Ze waren blij en dankbaar voor de dag die we met elkaar hadden beleefd. Moe en voldaan.”
Call Now Button