085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Een G voor Mila’s spreekbeurt

Een G voor Mila’s spreekbeurt

π‘‚π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘›π‘‘ π‘ π‘‘π‘’π‘˜π‘—π‘’ π‘œπ‘›π‘‘π‘£π‘–π‘›π‘”π‘’π‘› 𝑀𝑒 π‘£π‘Žπ‘› π‘€π‘–π‘™π‘Ž:
“Mijn spreekbeurt heb ik gehouden over de wensambulance. Dit omdat ik het zelf al kende omdat mijn zieke oma hier mee weg is geweest. Ik mocht toen ook mee want mijn mama ging trouwen en een jurk uitkiezen, aangezien oma niet meer kan zitten mocht oma mee door de wensambulance. Dit was heel leuk! Toen mama en mijn bonus papa gingen trouwen kon oma er ook bij zijn door de wensambulance. Ik vind het echt heel goed werk en wilde de kinderen uit de klas hier over vertellen. Eerst mocht een een middag naar Elburg om te praten en de ambulance te bekijken. Vorige week donderdag was het zover ik had mijn spreekbeurt! Dit was wel erg spannend ik was best wel zenuwachtig. De ambulance kwam in de pauze al op het plein dat was best interessant de twee vrouwen kregen koffie van juf en toen kon het beginnen. Ik mocht op de brancard en werd zo de klas in gereden. De spreekbeurt ging goed ik had een G gekregen dat is een goed.
Na de spreekbeurt konden mijn klasgenoten in de ambulance kijken sommige kinderen hadden nog nooit van de wensambulance gehoord.
Bedankt voor alle vrijwilligers die me hebben geholpen zodat ik de spreekbeurt over de wensambulance kon houden.
Groetjes Mila”
Call Now Button