085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Een hele grote glimlach

Een hele grote glimlach

Onderstaand bericht ontvingen wij van onze wensvrager en zijn echtgenote en willenwij graag met jullie delen:
“24-2-‘23 Een hele bijzondere dag voor mijn man en mij en dierbaren om op stap te mogen en kunnen met de Veluwse Wens Ambulance❣️
Om 10.00 uur reden we vanuit Apeldoorn op weg naar Vianen, waar mijn man Niels altijd met veel plezier gewerkt heeft. Ruim 35 collega’s stonden ons daar op te wachten. En waar Niels de stamtafel (gemaakt van de Galekoppenbrug> groot project van hem) heeft mogen onthullen met een passende tekst erop. Zo heeft hij daar zijn eigen herinnerings plek gekregen☺️.
Door naar de Posbank, waar vele voetstappen van Niels/ons liggen en wat een prachtig stukje natuur is! En precies toen wij de ambulance verlieten werd het droog, scheen en straalde de zon☀️! Het mocht zo zijn, heel bijzonder. Eenmaal weer in de ambulance konden de ruitenwissers meteen aan.
Door naar Rheden waar Niels geboren is en we met onze kinderen en de gezellige ambulance vrijwilligers én fotograaf heerlijk een pannenkoek hebben gegeten.
Dankbaar en vol met kostbare herinneringen en prachtige momenten werden we weer naar huis gebracht. En waar we nog steeds nagenieten en de herinnering aan deze dag een hele grote glimlach op onze gezichten tovert!
Complimenten voor de Veluwse Wens Ambulance. Voor iedereen aan te raden die nog een kostbare herinnering wil maken met zijn/haar dierbare. 💞
Call Now Button