Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een herinnering die niemand ons meer afpakt

Een herinnering die niemand ons meer afpakt

Onderstaand bericht ontvingen wij van de echtgenote van onze wensvrager:
“Om 19.00 was het zover, de Veluwse Wens Ambulance stond voor de deur. De chauffeur en verpleegkundige hielpen mijn man Niels in de ambulance. Op weg naar de Stadsgehoorzaal Kampen waar de prachtige musical Checkpoint Charlie werd gespeeld.
Eenmaal aangekomen was daar meer familie om dit moment te delen met ons.
Het theater had voldoende parkeergelegenheid afgezet voor de ambulance, heel fijn en door de zij ingang werden we meteen goed begeleid en konden ook de vrijwilligers meegenieten van deze fantastische musical.
Na afloop zelfs nog even wat kunnen drinken met zijn allen en daarna moe en zeer voldaan weer liefdevol thuis afgezet.
Lieve vrijwilligers, dank voor al het regelen en mogelijk maken van deze mooie herinnering die niemand ons meer afpakt!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button