Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een herinnering voor het leven

Een herinnering voor het leven

Onderstaand stukje kregen wij van de zoon van de wensvrager!

“Mijn vader is pianist, componist en pianoleraar. Zijn leven staat in het teken van de muziek. Of eigenlijk, muziek is zijn leven. Kaarten voor een concert van pianist Thomas Beijer in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam had hij al maanden en was iets waar hij samen met mijn moeder naar uitkeek. Dankzij de geweldige mensen van de Veluwse Wens Ambulance zijn we met zijn allen toch naar het concert geweest! Voor deze speciale gelegenheid heeft Thomas Beijer als toegift een compositie van mijn vader gespeeld. Dat was wel een heel bijzonder eind van een prachtig concert!
We kunnen de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance niet genoeg bedanken en ook de geweldige medewerkers van het Concertgebouw. Deze ochtend is nu al een herinnering voor het leven!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button