Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een mooie dag in Tolkamer

Een mooie dag in Tolkamer

Wij mochten deze week weer een mooie wens verzorgen! Onze begeleider van die dag heeft een stukje geschreven:

“Mevrouw wilde graag nog een keer genieten van het uitzicht aan de kade in Tolkamer. We hebben haar opgehaald en met de ambulance naar de kade gereden via de route die mevrouw normaal altijd fietste. Ze vertelde over mooie herinneringen die ze had meegemaakt. Bij aankomst op de kade genoot ze van het zonnetje en het uitzicht. Waarna ze genoot van wat te drinken en een stukje taart. Zowel mevrouw als familie gaven aan ons eeuwig dankbaar te zijn én willen zelfs nog een donatie doen! We zijn blij dat we voor deze mevrouw een mooie dag hebben kunnen verzorgen!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button