085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Een onvergetelijke belevenis

Een onvergetelijke belevenis

Een prachtig wensverslag van een onvergetelijke dag

”Rond 09.40 stond de Wensambulance voor de deur. Na kennis te hebben gemaakt met de beide bijzonder aardige, jonge vrijwilligers van de Veluwse Wensambulance gingen we naar Beekbergen. Vervolgens op naar de Veluwse Stoomtrein Maatschappij voor een ritje met de oude stoomtrein. Daar werden we vriendelijk ontvangen en stonden de gereserveerde lunchpakketten al klaar. De treintickets laten scannen en op naar de treincoupe die speciaal is gereserveerd en ingericht voor rolstoelen en/of brancard. Daarbij werden we geholpen door uiterst vriendelijke vrijwilligers die allemaal gekleed waren in kledij uit het Stoomtrein-tijdperk.”

Extra mooie beleving

“Wat hebben we genoten van de mooie uitzichten, het wiebelen van de trein en de fluit bij iedere onbewaakte overgang. Van Beekbergen naar Dieren en terug. Vanwege het Coronavirus heeft de trein enkele maanden niet kunnen rijden. Veel mensen zwaaiden daarom naar de trein, toch een bezienswaardigheid. Vooral bij de campings waar de trein langskomt stonden de kinderen te juichen en te springen, maar ook bij spoorwegovergangen waar auto’s en fietsers moesten wachten werd er druk naar de trein gezwaaid. Een extra mooie beleving. Na de treinreis nog even op het terras een kopje koffie/thee gedronken en gekeken naar het rangeren van de grote stoomlocomotief. Wat zijn ze machtig groot.”

Mooie herinnering

“Als verrassing voor mijn man stonden mijn ouders ons daar op te wachten. Daarna nog even door naar mijn ouders, mijn man wou nog één keer naar het huis vanwaaruit ik getrouwd ben. Rond 15.00 waren we weer thuis. Moe, maar genietend van deze onvergetelijke beleving. Het ontvangen knuffelbeertje met t-shirt van de Veluwse Wensambulance staat op een mooie plek zodat we er beiden met een glimlach naar kunnen kijken. Super bedankt voor deze onvergetelijke beleving!”
Call Now Button