Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Nog één keer naar het strand

Nog één keer naar het strand

We hebben 17 oktober een wensrit mogen rijden naar het strand. De familie heeft een bijzonder verslag geschreven hierover.

“Afgelopen jaren heeft mama veel zware operaties ondergaan maar altijd blijven strijden. In 2017 kreeg ze het vreselijke nieuws dat er borstkanker was geconstateerd. Zoals mama was ging ze de strijd aan. Na behandelingen was ze kankervrij verklaard. Bij controle in februari 2020 in het ziekenhuis kregen we positieve nieuws dat ze nog steeds kankervrij was. Helaas kreeg ze halverwege augustus het slechte nieuws te horen dat er uitgezaaide borstkanker in haar botten was gevonden. Ook dit gevecht is ze aangegaan. Maar heeft ze helaas niet mogen winnen. Jammer genoeg sloegen de behandelingen niet aan en ging haar gezondheid snel achteruit. Op 6 oktober is ze opgenomen in het ziekenhuis en kreeg ze te horen dat er geen behandeling meer mogelijk was. Ze zou nog enkele weken / maanden te leven hebben.”

Naar het strand

“Met elkaar hebben we besloten dat mama haar laatste tijd zo fijn mogelijk moest zijn en hebben we daarom samen gekozen voor het Hospice de Wijngaard in Bosch en Duin. Hier is zij met alle liefde verzorgd. Haar laatste wens was om nog een keer naar het strand te gaan. Met de Veluwse Wens Ambulance konden wij mama’s wens in vervulling laten gaan. Op vrijdagmiddag hebben we gebeld en op zaterdagochtend stond de ambulance klaar voor mama. Dit was voor ons allemaal een onvergetelijke en een waardevolle dag. Op maandagmorgen 19 oktober is mama in alle rust vredig heengegaan.”

Uitvaartcollecte

“Vrijdag 23 oktober was de uitvaart. Omdat deze dag voor mama en ons zo waardevol is geweest hadden we besloten een busje bij de uitvaart neer te zetten om het werk te steunen van de Veluwse Wens Ambulance. De opbrengst is: €200,- deze hebben we overgemaakt op jullie rekening.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button