Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een paar stappen in het zeewater

Een paar stappen in het zeewater

We kregen van de familie van een wensvrager dit mooie bedankje.

“Mijn lieve Jet lijdt aan een agressieve en verwoestende kanker. Ze wilde zo graag nog een keer naar zee. Daarom deed ik een aanvraag bij de Veluwse Wens Ambulance. Er werd onmiddellijk contact met me opgenomen. Het was ontroerend, zoveel medewerking en zoals er werd meegedacht. Gisteren kwam de wens ambulance voorrijden met twee begeleiders, Tineke en Henk, bij wie wij ons meteen op ons gemak voelden. Zij waren de gehele dag op een gezellige manier behulpzaam.
We reden ons naar Hargen aan Zee, waar we werden opgewacht door bijna al onze kinderen en kleinkinderen. Er stond een strandrolstoel klaar voor Jet en daarmee kwamen we bij het Strandpaviljoen. Het is Corona tijd en op een aardige manier werden we gewezen op de nieuwe regels. Omdat we met een hele groep waren, was er zelfs meteen een zaaltje voor ons beschikbaar. Het afstand houden was even wennen, maar we waren gelukkig onder elkaar.”

Naar de waterkant

“Het weer leek niet mee te zitten, regen en windvlagen en af en toe een zonnestraal, maar dat maakte het uitzicht over zee fenomenaal. We ploegden de rolstoel met de dikke banden vrij makkelijk door het zand, tot aan de waterkant. Jet stroopte haar broekspijpen op en deed een paar stappen het water in. Al onze kinderen er omheen. Er kon haar niets gebeuren. Op het strand dronken we alcoholvrije champagne en wat later duwden we een voor een de rolstoel tegen het duin op terwijl de regen haar afscheidstranen over ons heen sloeg. In het paviljoen warmden we ons aan nog een drankje. Daarna brachten Tineke en Henk ons heerlijk rustig naar huis. Jet lag, sliep en deed af en toe haar ogen open om te zien waar we waren.”
“Het was een onvergetelijke en heel bijzondere dag. Dankzij de Veluwse Wens Ambulance. Wat een fantastische stichting.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button