Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

‘Een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij’

‘Een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij’

Onze wensvrager vertelt:
“Zaterdag 20 januari ben ik met de Veluwse wensambulance naar een concert geweest van Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’, samen met mijn kinderen en naaste familie.
Het heeft mij enorm ontroerd en ik ben ontzettend blij en dankbaar dat de Veluwse Wens Ambulance deze wens kon inwilligen.
Ik wil de verpleegkundige, de chauffeur en de fotograaf bedanken voor de tijd die zij voor mij hebben opgeofferd. Wat is het fantastisch dat mensen dit voor een ander willen doen!
Ook het koor bedankt voor de schitterende uitvoering. Hoe bijzonder dat er speciaal voor mij een lied gezongen werd en de dirigent en enkele koorleden de moeite namen om mij na het concert te begroeten. Het was een avond met een lach en een traan, een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij en mijn familie.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button