085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

‘Een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij’

‘Een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij’

Onze wensvrager vertelt:
“Zaterdag 20 januari ben ik met de Veluwse wensambulance naar een concert geweest van Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’, samen met mijn kinderen en naaste familie.
Het heeft mij enorm ontroerd en ik ben ontzettend blij en dankbaar dat de Veluwse Wens Ambulance deze wens kon inwilligen.
Ik wil de verpleegkundige, de chauffeur en de fotograaf bedanken voor de tijd die zij voor mij hebben opgeofferd. Wat is het fantastisch dat mensen dit voor een ander willen doen!
Ook het koor bedankt voor de schitterende uitvoering. Hoe bijzonder dat er speciaal voor mij een lied gezongen werd en de dirigent en enkele koorleden de moeite namen om mij na het concert te begroeten. Het was een avond met een lach en een traan, een prachtige en onvergetelijke herinnering voor mij en mijn familie.”
Call Now Button