Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een waardevolle ontmoeting

Een waardevolle ontmoeting

We hebben onlangs weer een mooie wens mogen vervullen en ontvingen onderstaand bericht van de vrijwilliger die mee was op wensrit:
“Op 21 oktober hebben we een spoedwens gerealiseerd. Vanuit Rijnstate ging de 62-jarige wensvrager naar de 60-ste verjaardag van zijn beste vriend: al bevriend vanaf 1977. De jarige vriend wist niets van onze komst. De ontmoeting tussen de twee mannen in het partycentrum was dan ook erg verassend voor de jarige en emotioneel voor beiden. Meneer en de gasten hebben zich de hele avond goed geamuseerd. Na 2 uur zijn we op verzoek van de wensvrager weer terug naar Rijnstate gegaan.
Een mooie rit met alleen maar positieve reacties en dankbaarheid van allen naar de VWA toe!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button