Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Een wensrit zonder rit

Een wensrit zonder rit

Een wensrit, zonder rit. Maar wat bijzonder was dit!
Onze vrijwilligster die voor het “team wenscoördinatoren” werkt vertelt:
“Afgelopen week ben ik bezig geweest met een wensvraag voor iemand die heel erg graag Nederland Zingt wilde bijwonen in de Lebuinuskerk in Deventer.
Wensvrager keek altijd naar Nederland Zingt op de televisie en putte daar veel kracht uit.
De eerste stap was contact te leggen met de EO die dit evenement organiseert.
Zij waren heel erg bereidwillig om mee te werken en ondanks dat alle kaarten uitverkocht waren werd er een plaats gevonden voor wensvrager, familie en vrijwilligers.
Ik kon de wensvrager en de familie blij maken, ze waren erg dankbaar.
Helaas verslechterde de situatie van de wensvrager en in goed overleg met de familie hebben we moeten besluiten om de rit niet door te laten gaan.
Zaterdagmiddag werd ik gebeld door de productieassistente van de EO dat ze graag een filmpje wilden maken vanmiddag van het evenement en het dan doorsturen naar de familie van de wensvrager zodat er toch nog een beetje meegenoten kan worden.
De familie was zeer verrast en eigenlijk sprakeloos dat er op deze manier aan hen gedacht werd. Dank Evangelische Omroep (EO) voor jullie geweldige inzet om dit mogelijk te maken.
Met gezamenlijke inspanning hebben we op een iets andere manier weer een mooie “rit” kunnen verzorgen!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button