Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Even samen met familie

Even samen met familie

Onderstaand bericht kregen wij van de fotograaf die mee was op wensrit:
“Vorige week mochten wij een bijzondere wensrit vervullen. Onze wensvrager was een dappere strijdster van begin 20, gevlucht voor de oorlog vanuit de Oekraïne, samen met een deel van haar familie. Haar wens was nog één keer samen zijn met haar familie in het vakantie huisje ergens op de Veluwe. Dat ze deze ongelijke strijd niet gaat winnen, zien we al gelijk bij aankomst. We ontmoeten een uiterst kwetsbare jonge vrouw, ze is zo broos, zo teer. En wat fijn dat er dan een zus en familie is die haar zo liefdevol verzorgt, want vluchten naar een vreemd land, betekent ook dat communiceren erg lastig is. Vanuit het hospice, waar ze al even verblijft, zijn we op pad gegaan. Een hartelijke familie stond al op ons te wachten bij het vakantiehuisje. De wensvrager heeft deze middag fijn en stil kunnen genieten op de bank, omringd door haar vader, zussen, nichtje en neefjes. Liefdevol werd zij omarmd, gestreeld en gemasseerd, die momenten zijn zo kostbaar geweest. Als familie zo ontheemd, weg gerukt uit je eigen vertrouwde omgeving en dan zo’n gastvrij ontvangst met soep en broodjes. Dat heeft echt indruk gemaakt. We kijken terug op een bijzonder dankbare middag en wensen alle betrokkenen ontzettend veel sterkte voor de komende tijd.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button