085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Familiedag in Burgers’ Zoo

Familiedag in Burgers’ Zoo

Onderstaand stuk ontvingen we van een van onze vrijwiligers! De foto’s zijn door familie van de wensvrager aangeleverd.
“13 april mochten we weer een mooie wensrit vervullen. De wensvrager wilde heel graag nog een keer met haar dochter, zwager, kleinkinderen en achterkleinkinderen naar Burgers’ Zoo in Arnhem. We hebben mevrouw opgehaald in het hospice en zijn naar Arnhem gereden waar de familie de wensambulance al vrolijk zwaaiend stond op te wachten. Iedereen had er zin in! Het weer was ons gunstig gezind. Een kleindochter, die goed bekend was in het dierenpark, heeft ons de hele dag de weg gewezen in het park. Mevrouw wilde als eerste graag naar de vissen waarbij de Ocean toch wel een erg mooie ervaring was. Zo zwommen onder andere gevlekte adelaarsroggen als het ware over je heen. We zagen ook nog een leuke kleine doktersvis, in de kleuren van de wensambulance, tussen het prachtige koraal zwemmen.
Het park had veel te bieden en we keken onze ogen uit. Mevrouw genoot volop van de apen, die van tak naar tak slingerden. Tussen de middag even lekker ergens gezeten, waar de inwendige mens werd verwend met een lekker stukje appeltaart en wat drinken. Weer volop energie opgedaan om de rest van het mooie park te bezichtigen. Heuveltje op en heuveltje af heeft mevrouw, vanaf de brancard, menig dier van dichtbij kunnen bekijken. Naast olifanten, giraffen, zebra’s en panters viel met name de tijger erg in de smaak. Met het glas er weliswaar tussen, stond mevrouw oog in oog met dit indrukwekkende imposante dier.
Uiteraard moest er ook nog even door de achterkleinkinderen in de speeltuin worden gespeeld. Daar kon ‘omi’ zien hoe ze van de glijbaan af roetsjten. Na nog even wat te hebben gedronken werd het tijd om de dag af te sluiten. Er werd een lieve knuffelaap voor mevrouw gekocht, waardoor de wensambulance-beer ook een beetje gezelschap had.
Moe, maar voldaan hebben we mevrouw weer naar het hospice gebracht. We kijken terug op een erg mooie dag en bedanken de familie voor de goede zorgen!”
   
Call Now Button