Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Fan aanwezig bij speciale repetitieavond koor

Fan aanwezig bij speciale repetitieavond koor

π™Ύπš—πšπšŽπš›πšœπšπšŠπšŠπš—πš πš‹πšŽπš›πš’πšŒπš‘πš πš˜πš—πšπšŸπš’πš—πšπšŽπš— πš πš’πš“ πšŸπšŠπš— 𝚍𝚎 πšπš˜πšπš˜πšπš›πšŠπšŠπš πšπš’πšŽ πš–πšŽπšŽ 𝚠𝚊𝚜 πš–πšŽπš 𝚍𝚎 πš πšŽπš—πšœπš›πš’πš πšŽπš— πš πš’πš•πš•πšŽπš— 𝚠𝚎 πšπš›πšŠπšŠπš πš–πšŽπš πš“πšžπš•πš•πš’πšŽ πšπšŽπš•πšŽπš—:
“De medewerkers van de Veluwse Wens Ambulance hadden maandagavond 23-01 een β€˜thuiswedstrijd’. Het woon- en bezoekadres waren beiden in Elburg. De wensvrager (90) wilde nog graag een repetitie-avond bezoeken van het koor β€œSaron” waarvan zij al jarenlang de grootste fan is. Van te voren had zij al een aantal verzoek-liederen doorgegeven die zij graag wilde horen c.q. meezingen en die ook tijdens haar uitvaartdienst gezongen zullen worden. Toen zij de kerk van de V.E.G. in Elburg werd binnengereden klonk het lied β€œHeer, ik kom tot U; hoor naar mijn gebed”. De dirigente van het koor had voor een verrassing gezorgd want hoewel het een repetitieavond was, waren alle koorleden in prachtige koorkleding, was er een organist Γ¨n een pianist aanwezig en een videograaf heeft de hele avond vastgelegd. Daarnaast waren haar kinderen en een groot aantal voor haar bekende gasten aanwezig. Tijdens de β€˜repetitie’-avond waren er veel emotionele momenten en kreeg zij nog attenties van diverse koorleden. Aan het einde van de avond, bij het verlaten van de kerk, werd het lied β€œU zij de glorie, opgestane Heer” gezongen. Emotioneel en ontroerd maar erg dankbaar voor deze avond hebben we haar weer naar huis gebracht.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button