Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Fantastische donatie van Groot Verzet Tegen Kanker

Fantastische donatie van Groot Verzet Tegen Kanker

Leven met kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 nederlanders te maken met kanker.
Op 1 en 2 september heeft de 15e editie plaats gevonden van Groot Verzet Tegen Kanker.
Als Stichting Veluwse Wens Ambulance waren wij één van de goede doelen waar men deze tocht voor kon afleggen. Op zaterdag 5 november hebben wij in het Toon Hermans Huis in Hoogeveen een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van €2.250! Hier kunnen wij vele wensvragers blij mee maken.
Wij willen alle deelnemers die naar de top zijn geklommen en ons als goed doel hebben gekozen hartelijk bedanken voor de steun. Dankzij jullie steun kunnen wij wensen blijven uitvoeren!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button