Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Fijne tocht op de partyboot

Fijne tocht op de partyboot

“Op 23 mei hebben we weer een mooie wens in vervulling mogen laten gaan. Rond 12:30 uur vertrokken vanuit Elburg richting Emmeloord om meneer op te halen.
Eenmaal aangekomen in Emmeloord zijn we rond 14:00 uur vetrokken samen met echtgenote, kleindochter en de hond om richting Kerkdriel te rijden waar de boot van één van de zonen klaar lag. Meneer wilde graag nog één keer terug naar de boot waar hij bijna 17 jaar geleden is getrouwd. Eenmaal aangekomen bij de partyboot in Kerkdriel stond de rest van de familie meneer op te wachten. Nadat we een mooie tocht met de boot hebben gemaakt, zijn we rond 17:30 uur teruggereden richting Emmeloord. Met nog een fikse regenbui en onweer onderweg zijn we weer allemaal veilig thuisgekomen. Meneer en zijn familie hebben een mooie maar ook emotionele dag gehad”.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button