085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Genieten met gezin op de Winter-Efteling

Genieten met gezin op de Winter-Efteling

Afgelopen week mochten wij een prachtige wensrit verzorgen naar de Efteling. Nadien ontvingen wij onderstaand bericht:
“Op 1 november heeft mijn goede vriend Erik te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek is. Wat is het dan fijn, om in zo’n loodzware tijd als deze, je dagen te kunnen vullen met leuke uitjes, voor zolang die mogelijkheid er is met het oog op zijn conditie.
Via via zijn we terechtgekomen bij de Veluwse Wens Ambulance en hebben we bij hen een wensaanvraag ingediend. Het verzoek werd goedgekeurd en het werd allemaal snel en goed geregeld.
Toen ik hun het nieuws vertelde, waren ze enorm verrast. Die dag ervoor had Erik tegen zijn vrouw gezegd dat zij samen met haar dochter naar de Winterefteling zou moeten gaan. Maar nu kon ook haar vader mee! Dit heeft zo moeten zijn.
Maandagmorgen werden wij opgehaald door drie vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance. Een van de vrijwilligers, ging deze dag mee om foto’s te maken. Hij wist zoveel mooie momenten vast te leggen, heel waardevol. Als hij ook maar even uit beeld was, vroeg hun dochtertje van bijna 3 jaar oud zich af waar hij nou was.
Wat heeft zij volop kunnen genieten en daarmee ook haar ouders.
Wat heb ik mogen genieten, een blijvende herinnering gemaakt.
En de kleinste van het stel? Die lag alsmaar te slapen in de kinderwagen.. Heerlijk warm onder zijn dekentje.
Wij hebben met elkaar een geweldige dag beleefd, dankzij de inzet van deze top vrijwilligers! Prachtig om te zien dat er zoveel vrijwilligers bij deze stichting betrokken zijn, ook achter de schermen.
Bedankt namens ons
Call Now Button