Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Genieten op Ameland

Genieten op Ameland

De familie maakte een verslag van een zorgeloze wensdag.

“Dinsdag 28 juli moesten we vroeg uit de veren om de boot naar Ameland van 09:30 uur te kunnen halen. Wat hadden we er zin in! Om 07:15 kwamen de twee onwijs lieve vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance aanrijden. Ze stelden zich voor en er hing direct een ontspannen sfeer. Om ongeveer 07:30 vertrokken we met de ambulance richting de boot om daar vervolgens op tijd aan te komen. Hups, de boot op.”

Genieten op Ameland

“Een klein uurtje later reden we het eiland op om naar onze eerste bestemming te gaan. Het prachtige dorp Nes, waar wij veel leuke herinneringen hebben met het gezin en de familie. Bij restaurant De Jong werd er in de serre speciaal plek gemaakt voor de brancard, zodat we het dorp in konden kijken, onder het genot van een bak koffie en een appelgebakje. Wat ontzettend lief! Dat was heerlijk genieten. De geur van het strand en de zee doet ons ontzettend goed. Het zal u dan ook niks verbazen wat onze volgende bestemming was.  Het strand!”

Plek aan het raam

“Met een kleine omweg, om nog een stukje van de rest van het eiland te kunnen zien, reden we in alle gezelligheid naar Buren. Wat een uitzicht! En wat hebben de vrijwilligers er voor gezorgd dat we er van konden genieten vanuit de ambulance! Aan het strand zat restaurant Sjoerd. Het restaurant had ook speciaal plek gemaakt aan het raam voor de brancard. Daardoor konden we met zijn allen kijken naar het strand en de zee. Samen hebben we hier wat gegeten en gedronken, totdat het tijd was om weer naar de boot te gaan.
Rond half 6 waren we terug thuis, waar we afscheid namen van de vrijwilligers. Wat zijn we jullie dankbaar, want wat was het een onvergetelijke dag, zonder zorgen! Mede dankzij jullie! Hartelijk dank!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button