Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Genieten op de kerstmarkt

Genieten op de kerstmarkt

Dit mooie bericht mochten wij ontvangen van de familie van de zorgvrager.
“Zaterdag, 30 december mochten wij met de Veluwse Wens Ambulance met mijn vader naar Maastricht! Hij had nog een grote wens om naar de Kerstmarkt in Maastricht te gaan. Hij ging vroeger regelmatig met de trein vanuit Harderwijk naar Maastricht om oa het Vrijthof te bezoeken. Om 9 uur die ochtend maakte wij kennis met de chauffeur, (het lukt hem om 5 kwartier binnen 1 uur te praten😅) het ijs was dus direct gebroken😊 en de lieve en zorgzame verpleegster was bij het Kroondomein in Ermelo, waar mijn vader woont.
Wat hebben wij een waardevolle en mooie dag gehad met dit fantastische team! Dankbaar dat wij dit mochten meemaken met de wensambulance. Dank aan jullie vrijwilligers, jullie zijn goud waard”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button