Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Genieten op de Posbank

Genieten op de Posbank

Onze vrijwilliger stuurde ons deze foto’s en tekst!
“Dinsdag 9 augustus hebben we een wensrit mogen vervullen voor een meneer die graag nog een keer naar De Posbank zou willen. We hebben meneer in het hospice opgehaald en zijn naar De Posbank gegaan waar familie al aanwezig was.
Na een korte verkenning van het gebied is meneer op de strandbrancard overgeschoven waarna we een mooi stukje van de prachtige natuur konden bekijken die al mooi in bloei stond.
Na de lunch hebben we nog even de rust opgezocht bij een mooi lager gelegen uitkijkpunt met uitzicht op een historisch gebouw.
Moe maar voldoen hebben we meneer in de middag weer teruggebracht. Meneer gaf aan dat het een dag was om nooit meer te vergeten!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button