Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Genieten van Musical Tina Turner

Genieten van Musical Tina Turner

π‘‚π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘›π‘‘ π‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘β„Žπ‘‘ π‘œπ‘›π‘‘π‘£π‘–π‘›π‘”π‘’π‘› 𝑀𝑖𝑗 π‘£π‘Žπ‘› 𝑑𝑒 π‘£π‘Ÿπ‘–π‘—π‘€π‘–π‘™π‘™π‘–π‘”π‘’π‘Ÿ 𝑑𝑖𝑒 π‘šπ‘’π‘’ π‘€π‘Žπ‘  π‘œπ‘ π‘€π‘’π‘›π‘ π‘Ÿπ‘–π‘‘:
“Het was een bijzondere dinsdag voor deze wensvrager en zijn familie. Al even keek hij er naar uit. Genieten van een avond spektakel, even geen ziekenhuisomgeving, geheel in het teken van wat hij zo graag doet met zijn gezin.
Daar gingen we dan, met die fijne gele wagen op weg naar het Beatrix Theater Utrecht in Utrecht om naar de Tina Turner Musical te gaan! En wat hebben wij de wensvrager en zijn familie zien genieten! Alles was top geregeld en na afloop kreeg meneer een gesigneerd boek van de musical. Met lieve, persoonlijke berichtjes van de cast.
De terugweg gaf een dubbel gevoel, wetende wat er komen ging. Maar samen hebben we er een onvergetelijk moment van gemaakt”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button