Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Geweldige opbrengst GVTK

Geweldige opbrengst GVTK

Onderstaand bericht ontvingen wij van team KL, Groot verzet tegen Kanker:
“Groot Verzet Tegen Kanker Team KL 2023 komt teneinde. Met het kleinste team tot nu toe maar met het hoogst gemiddelde per deelnemer opgehaalde donaties.
Met trots kijken we terug op een geslaagde editie. Het was een bijzonder jaar doordat we 3 doelen hadden in plaats van de normale 2. KWF als hoofddoel uiteraard maar daarnaast hebben we ook een mooi bedrag mogen overmaken naar Stads Hospice Utrecht. Dat doel was als extra toegevoegd door ons in verband met het overlijden van een oud collega die als wens aan had gegeven dat het hospice als dank voor de goede zorgen, die hij mocht ontvangen in zijn laatste weken, in het zonnetje moest worden gezet. Het andere goede doel was de Veluwe Wens Ambulance. Deze organisatie heeft als standplaats Elburg. Als goed nabuurschap hadden we dit doel gekozen om onze betrokkenheid te tonen in de directe omgeving van de kazerne op ‘t Harde. Afgelopen week hebben we met een delegatie van het team de cheque mogen overhandigen. Alle donateurs bedankt voor het mogelijk maken om deze goede doelen te ondersteunen.”
Wij zijn enorm dankbaar voor dit mooie bedrag, hier kunnen we weer vele mooie wensen van vervullen!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button