Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Gewoon erbij zijn op de laatste schooldag

Gewoon erbij zijn op de laatste schooldag

Bij de Veluwse Wens Ambulance beschikken we over professionele fotografen die meegaan tijdens de wensritten en voor nabestaanden prachtige beelden vastleggen. Een van deze fotografen heeft deze foto’s gemaakt en ook onderstaand stuk aangeleverd:
“Wensrit 13 juli 2022, Urk – Zwolle
De aanvraag was voor een rit van Urk naar Zwolle met een jongen van 15. Ik dacht als fotograaf misschien een bezoek aan het stadion van PEC-Zwolle te brengen, maar dat werd heel iets anders.
Deze wel heel bijzondere wens was om de laatste schooldag van het jaar mee te doen op zijn school “De Twijn” in Zwolle. Het is een bijzondere dag geworden.
Op tijd in Urk om hem mee te nemen samen met zijn moeder en begeleidster van school. Er was al plaats gemaakt voor de ambulance in de straat. De rit naar Zwolle ging dankzij onze chauffeuse soepel en vlot. De verpleegkundige zat achterin de ambulance, met de moeder en begeleidster en er werd er vrolijk op los gekwebbeld en gelachen.
Bij de school stonden zijn mede leerlingen en onderwijzers al te wachten. Wat een fijn welkom. Koffie en koek in de kantine. Leerkrachten en leerlingen wensten hem een heel fijne vakantie. Ook werden er cadeautjes aan elkaar gegeven. Zo’n warme ontvangst en mooie betrokkenheid van iedereen. Heel veel blije gezichten met een stralende lach.
Zijn klasgenoten mochten de brancard sturen naar de klas voor het afsluiten van het jaar met zijn mede leerlingen. Een tour langs de klassen van de onderwijzers waar hij les van heeft om een fijne vakantie te wensen sloten het bezoek af.
De rit terug ging ook weer soepel en waren mooi op tijd terug. Als verrassing kregen wij van de ouders een lunch aangeboden in de haven van Urk. Wij hebben heerlijk genoten van de Urkse vis.
Als vrijwilliger is het echt genieten om te zien dat een bijzondere dag zo mooi en goed kan verlopen. Je mag meewerken aan een speciale ervaring voor de wensvrager en de directe familie. Ook kom je op plaatsen waar je normaliter niet naar toe gaat. Dankbaar werk en respect voor alle leerkrachten van deze school. Zij hebben zeker hun vakantie ook verdiend voor dit jaar”.
        


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button