085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Gezellig dagje dierentuin kon doorgaan

Gezellig dagje dierentuin kon doorgaan

Schoondochter van de wensvrager stuurde onderstaand verslag naar ons!
“Een gezellig dagje dierentuin met de familie was gepland, maar toen nam die rotziekte het ineens over en hoorden we dat onze (schoon)moeder en oma ongeneeslijk ziek was. Meteen gaf zij aan dat het dagje dierentuin in ieder geval door moest gaan wanneer het weer zou kunnen. Uiteindelijk was dit haar laatste wens. Dankzij de Veluwse Wens Ambulance mocht die wens op 19 februari 2023 in vervulling gaan.
We zijn zo ontzettend dankbaar en blij dat deze mooie dag ons nog gegund is en dat we zulke waardevolle herinneringen hebben mogen maken. Wensvrager, (schoon)moeder en oma Ria genoot met volle teugen van de dieren en haar kinderen en kleinkinderen.
Wij willen vrijwilligers in het bijzonder heel hartelijk bedanken! Zij hebben met alle enthousiasme Ria heen en weer, door alle verblijven van het Dierenpark in Amersfoort gereden zodat Ria de dieren goed kon zien. Dankzij hen werden we totaal ontzorgd en hebben wij een topdag gehad samen.
Aan het einde van de dag mochten alle (klein)kinderen een knuffel uitzoeken in de souvenirwinkel. Als aandenken aan deze mooie dag en aan haar.
Anderhalve week na dit bijzondere dagje uit is onze lieve (schoon)moeder en oma overleden. We zullen deze herinneringen koesteren en zijn de Veluwse Wens Ambulance hier eeuwig dankbaar voor.”
Call Now Button