Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Gezellig Klompenfeest in Twello

Gezellig Klompenfeest in Twello

“Gisteren hebben wij ons mogen presenteren op de braderie van het Klompenfeest in Twello. Dit is een jaarlijks terugkerend feest in het eerste weekend van september. Voor ons was het daar de eerste keer en we hebben mogen vertellen wat onze stichting allemaal voor moois kan betekenen voor heel veel mensen. De wensen die we kunnen vervullen, de promo’s,
spreekbeurten die kinderen kunnen houden over onze wensambulance en de presentaties die wij verzorgen.
Om elf uur waren we met zijn drieën in Twello en hebben we samen de marktkraam ingericht met onze prentenboeken, wensbeertjes, ambulances, Wilhelminapepermunt en de nodige informatiefolders en donatiebox.
Nadat alles stond kregen wij koffie aangeboden van de kapperszaak Frendz for you hair. Dit hebben we ons goed laten smaken benieuwd naar wat de dag ons zou brengen.
Terugkijkend kunnen we alleen maar zeggen dat dit een hele fijne dag is geworden. Veel mensen kwamen en lieten zich informeren over ons mooie werk. Er werd gul in onze collectebus gegeven met een mooi eindresultaat.
Ook trokken de aangeboden promotie artikelen in onze kraam veel belangstelling en we hebben hier veel van verkocht. De opbrengst komt 100% ten goede voor al onze wensen.
Natuurlijk trok ook de ambulance zelf veel bekijks. Kinderen namen een kijkje in de ambulance, al kostte het bij sommigen wel een overwinning om echt te gaan kijken.
De bouwplaten en de stickers van de wensambulance vonden gretig aftrek bij de kinderen.
Al met al een geslaagde dag!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button