Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Gezellige vrijwilligersavond

Gezellige vrijwilligersavond

Het is altijd weer gezellig en genieten op onze jaarlijkse vrijwilligersavond.
Een gezellig samenzijn met onze vrijwilligers (en hun partners) als bedankje richting onze vrijwilligers voor de vele uren die ze van huis zijn om die mooie wensen te vervullen.
Het buffet wat voor ons klaar stond was weer heerlijk.
Elk jaar doet het personeel van Partyboerderij & Camping Vossenberg er alles aan om ons in de watten te leggen en ons te laten genieten. Zij dragen ons al jaren een warm hart toe en verdienen daarvoor ook alle dank.
Natuurlijk hebben we ook een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet die al 5 jaar zich inzetten voor onze stichting! Super dat ze dit al zoveel jaren doen.
De avond was een feestje met elkaar!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button