Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Glas heffen op de boerderij

Glas heffen op de boerderij

Onderstaand bericht kregen wij van de familie van de wensvrager en willen wij graag met jullie delen!
“Op donderdag 24 november sprak onze (bonus)vader een laatste wens uit, om met al zijn dierbaren een laatste glas te heffen op zijn boerderij. Gezien zijn gezondheid moest dit op zeer korte termijn plaats gaan vinden. Wij hebben deze laatste wens zaterdag 26 november in vervulling kunnen laten gaan met behulp van de kanjers van de Veluwse Wens Ambulance, wat een toppers!! En alle andere mensen die ervoor hebben gezorgd dat zijn afscheidsfeestje een onvergetelijke, mooie, herinnering voor ons allemaal gaat blijven, nog mooier dan hij zelf had gehoopt.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button